top of page

Zwartwit fashion portretten

Vrij werk: iets waar ik altijd super enthousiast van word, maar lastig vond om te plannen tussen mijn betaalde werk door. Toch heb ik mezelf voorgenomen dit vaker te doen omdat ik er veel energie uit haal. Zo gezegd zo gedaan!

Omdat de shoot voor Canon in het Carlton hotel zo'n succes was, heb ik in januari met hetzelfde team weer een styled shoot gepland. Dit keer volledig bewerkt in zwart/wit. Styliste en makeup & hair artist Susan Claassens heeft 6 supertoffe kledingsets verzorgd en Joelle Grouwstra stond model. De locatie van deze shoot was dit keer mijn eigen studio aan huis.

Ikzelf ben een groot fan van zwartwit-foto's, wat vinden jullie van het eindresultaat? 

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page