top of page

Bruidsfotografie

Op één van jullie mooiste dagen mag een trouwfotograaf natuurlijk niet ontbreken: zo kunnen jullie achteraf al deze mooie

momenten met een glimlach terugkijken. Ik vind het erg belangrijk dat je als bruidsfotograaf zo onopvallend mogelijk te werk gaat. Zo krijg je

de échte emoties het mooist op de foto.

Geïnteresseerd in mij als trouwfotograaf? Stuur mij dan gerust een berichtje met jullie trouwdatum, informatie over hoe jullie dag er uit gaat zien en de trouwlocatie. Zo kan ik zo snel mogelijk reageren op jullie aanvraag en kijken of deze datum nog vrij is. Vervolgens plan ik graag met jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek in zodat we goed kunnen bespreken welke (aaneengesloten) uren ik voor jullie mag fotograferen, hoe ik te werk ga en welke voorbereidingen we eventueel samen kunnen treffen. Het is van tevoren namelijk fijn om te weten wat jullie mooi vinden en wat jullie van mij verwachten. Nadat de aanbetaling heeft plaatsgevonden staat jullie huwelijk definitief gepland in de agenda.

Mijn prijzen voor  bruidsfotografie starten vanaf  €1895 en ik werk alleen aaneengesloten uren.  De prijzen voor bruidsfotografie zijn altijd inclusief BTW en reiskosten binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en komen standaard met USB-Box met de foto's, online galerij met een uitgebreide preview en een luxe fotoalbum van 20x20cm en 24 spreads vanaf een afname van 6 uur bruidsfotografie. Meer weten? Vraag dan vrijblijvend mijn brochure aan, of stuur me een berichtje.

987A4841.jpg

Trouwen in het buitenland?

Willen jullie elkaar het ja-woord geven in het buitenland? Dan ga ik graag met jullie mee! Hiervoor zijn andere prijzen van toepassing en voor een gedeelte ook afhankelijk van jullie wensen. Daarom kunnen jullie hiervoor contact met me opnemen voor meer informatie.

Deze bruidsparen gingen je voor:

Bruiloft Fernanda & Thijmen - 490.jpg
Fernanda & Thijmen - 30-07-2022
@ Kasteel Kerckebosch, Zeist

 
987A1231.jpg
Sharmaine & Alvin - 03-05-2022
@ Château de Mirwart

 
Bruiloft Lydia & Arno - 1410.jpg
Lydia & Arno - 27-05-2022
@ Lommerrijk, Rotterdam

 
987A9131.jpg
Laura & Cris - 22-04-2022
@ De Vreemde Vogel, Vlaardingen

 
Bruiloft Patrick & Donna - 312.jpg
Donna & Patrick - 24-05-2022
@ Stadhuis Rotterdam

 
Bruiloft Florence & Sebas - 733.jpg
Sebas & Florence - 14-08-2021
@ Domaine D'Heerstaayen

 
bottom of page