Zwangerschapsfotografie

Het is super spannend, de komst van een kleintje! Omdat deze periode snel voorbij gaat is het mooi om daar een fotoreportage van te laten maken. Het kan natuurlijk ook dat jullie de zwangerschap op een originele en mooie manier bekend willen maken. Ook dan is een zwangerschapsreportage een goed idee. Een zwangerschapsshoot wordt meestal tussen de 30 en 35 weken gepland. Wees er dus op tijd bij met boeken zodat ik zeker weet dat ik een plekje vrij heb. Een zwangerschapsshoot kan zowel op locatie als bij jullie thuis of in de studio, de keus is aan jullie. Let wel op: voor studiofotografie gelden andere prijzen dan voor fotografie op locatie.

 

Voor een zwangerschapsshoot ben ik gemiddeld zo'n 1,5 tot 2 uur aanwezig. Na afloop maak ik een ruime selectie van de beelden en deze bewerk ik nauwkeurig. Na het bewerken plaats ik ze in een persoonlijke online gallerij waar jij je selectie aan mij kunt doorgeven. De prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen een straal van 25km. Daarbuiten is het €0,29 per km.

Fotoreportage zwangerschap
€199,-

​​

  • 1,5 tot 2 uur fotograferen op locatie

  • Het zorgvuldig selecteren en nabewerken van jullie foto's

  • 35 beelden in hoge resolutie aangeleverd via WeTransfer

  • Geen reiskosten binnen een straal van 25km

Wil je liever een zwangerschapsshoot in de studio? Bekijk dan deze pagina

Deze mommy's-to-be gingen je voor:

IMG_8545_zwartwit.jpg
Charlotte - studioshoot

Ik schoot met Charlotte klassieke zwartwit zwangerschapsfoto's bij mij thuis in de studio. Ze was tijdens het shooten 32 weken zwanger.

IMG_4067.jpg
Anita & Tarik

In het Dakpark restauarant in Rotterdam mocht ik de pregnancy en gender reveal van dit leuke koppel vastleggen. Bekijk hier de foto's!

IMG_4000.jpg
Iris, Pepijn en Evi

Voor de tweede keer mocht ik de zwangerschap van Iris & Pepijn vastleggen. Deze keer ook met kleine Evi. We gingen hiervoor naar het Kralingse Bos.

IMG_2895.jpg
Anita @ Picknick Club

In samenwerking met Anika van de Picknick Club mocht ik mooie Anita vastleggen met 38 weken. We kozen voor een bohemian thema.

IMG_9473.jpg
Celia & Dylan

Op een frisse zomerdag reed ik met Celia & Dylan naar Rockanje voor een zwangerschapsshoot in de duinen en aan het strand. Nieuwsgierig? Bekijk hier het resultaat!

IMG_0240.jpg
Rhona en Erik

Hartje zomer ging ik met Rhona & Erik Visserij de Grienden in om een zwangerschapsreportage te schieten. Bekijk hier het eindresultaat!

IMG_8208.jpg
Salome - studioshoot

Salome wilde graag klassieke zwartwit zwangerschapsfoto's. Daar gingen Susan en ik mee aan de slag! Susan verzorgde de visagie en styling.

IMG_3997.jpg
Sharon & Pascal

Het is natuurlijk altijd al speciaal om iemand vast te mogen leggen, maar het maakt het toch wel nóg bijzonderder als het een jeugdvriendin is die je al vanaf je 15e kent!