Bedrijfsfotografie

Naast alles omtrent het gezin help ik je ook graag met al je bedrijfsfotografie: van smoelenboekfoto's tot productfotografie! Ik heb onder andere foto's gemaakt voor Trainbox Rhoon, Alblas Werkt, de Gebitskliniek en Schoondergang van Zwanenburg. Mijn portfolio kunnen jullie hieronder bekijken. 

De tarieven voor bedrijfsfotografie zijn afhankelijk van waar ik jullie mee kan helpen. Zo werk ik voor sfeer- en lifestylebeelden met een uurtarief, en met prijzen per foto voor productfoto's op een witte achtergrond. Voor een passende offerte en prijslijst kunnen jullie mij een berichtje sturen via het contactformulier. 

Portfolio

IMG_8702.jpg
Bedrijfsfotografie voor uitzendorganisatie Alblas Werkt

Alblas Werkt is een uitzend-organisatie met de Rotterdamse mentaliteit. Ze zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch personeel. Onlangs hielp ik Joyce met foto's voor haar website en Linkedin.

IMG_8680.jpg
Productfotografie Oslo Vintage servies

Voor Schoondergang van Zwanenburg heb ik onlangs product- en lifestyle beelden mogen schieten voor het Oslo Vintage bestek in de kleuren Mat Chocolat en Zilver. De foto's staan op hun webshop en flyers/folders. 

IMG_8184.jpg
Productfotografie Grocier Organic servies roodbruin

Voor Schoondergang van Zwanenburg heb ik onlangs product- en lifestyle beelden mogen schieten voor het Grocier Organic servies in de kleur Rood/Bruin. De foto's staan op hun webshop en flyers/folders. 

© 2020 by Manon Eline Visser. 

  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Facebook - Black Circle