Bedrijfsfotografie

Naast dat ik freelancer ben, werk ik ook als vaste bedrijfsfotograaf voor Heisa. Waar ik normaal alles omtrent het gezin fotografeer, help ik je dus ook graag met al je bedrijfsfotografie. Van bedrijfsportretten, tot beeldbank- en projectfoto's en productfotografie. 

Bij bedrijfsfotografie vind ik het belangrijk dat je je bedrijf op de juiste manier neerzet. Waarvoor wil je de foto's gebruiken? Wat wil je uitstralen en past dit bij je brand of huisstijl? Om deze reden ga ik vooraf graag even met je zitten om alles door te nemen en mee te denken in jullie strategie achter de foto's. Want wanneer dit allemaal klopt, heb je een grotere kans om de juiste doelgroep aan te trekken. Wil je graag meer weten? Neem dan eens contact met me op.

 

De bedrijfsfotografie-portfolio en prijzen kunnen jullie hieronder bekijken. Meer werk zien? Bekijk dan ook eens de Heisa Bedrijfsfotografie Instagram

Basis
€399,-

 • Een (telefonisch)kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken

 • +30 foto's in hoge resolutie, zorgvuldig nabewerkt 

 • +- 2 uur fotograferen

 • Exclusief BTW

Uitgebreid
€599,-

 • Een (telefonisch)kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken

 • +50 foto's in hoge resolutie, zorgvuldig nabewerkt 

 • 3 tot 3,5 uur fotograferen

 • Exclusief BTW

Compleet
€999,-
 • Een (telefonisch)kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken

 • +75 foto's in hoge resolutie, zorgvuldig nabewerkt 

 • 4,5 tot 5 uur fotograferen

 • Exclusief BTW

Bedrijfsfotografie portfolio

IMG_7030.jpg
Bedrijfsfotografie voor Danique Collins

Yaay! Onlangs mocht ik voor lieve Danique Collins, zelfstandig ondernemer met een passie voor content, foto's maken voor haar social media kanalen. De foto's zijn geschoten bij Hippe Hendrik in Hendrik Ido Ambacht.

IMG_8702.jpg
Bedrijfsfotografie voor uitzendorganisatie Alblas Werkt

Alblas Werkt is een uitzend-organisatie met de Rotterdamse mentaliteit. Ze zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch personeel. Onlangs hielp ik Joyce met foto's voor haar website en Linkedin.

IMG_3871.jpg
Bedrijfsfotografie vanuit Heisa: Franklin Offshore

Franklin Offshore Europe heeft de grootste grommers ter wereld geproduceerd, en dat verdient een plekje in het Guinnes Book of World Records! Ik mocht vanuit Heisa dit speciale evenement fotograferen.

IMG_8680.jpg
Productfotografie Oslo Vintage servies

Voor Schoondergang van Zwanenburg heb ik onlangs product- en lifestyle beelden mogen schieten voor het Oslo Vintage bestek in de kleuren Mat Chocolat en Zilver. De foto's staan op hun webshop en flyers/folders. 

IMG_1090.jpg
Bedrijfsfotografie vanuit Heisa: Atelier 19

Als je denkt aan Atelier 19 denk je aan vakmanschap. Ze zijn gespecialiseerd in interieurbouw en je kunt hier terecht voor ál jouw wensen. Heb je een speciaal ontwerp in gedachten? Atelier 19 fixt het voor je!

IMG_8184.jpg
Productfotografie Grocier Organic servies roodbruin

Voor Schoondergang van Zwanenburg heb ik onlangs product- en lifestyle beelden mogen schieten voor het Grocier Organic servies in de kleur Rood/Bruin. De foto's staan op hun webshop en flyers/folders.