top of page

Heisa: bedrijfsfotografie voor ZNI

In samenwerking met FairSterk hebben we vanuit Heisa bedrijfsfoto's mogen maken voor installatie bedrijf ZNI. ZNI staat voor Zuid-Holland Installatiebedrijf zit gevestigd in Berkel-Enschot.


Voor deze klus zijn we langs geweest op meerdere locaties: het hoofdkantoor en twee locaties waar de installateurs druk aan het werk waren. De bedrijfsfoto's worden gebruikt voor op hun website én hun vacature-website voor het aantrekken van personeel. Hierom is het erg belangrijk om de sfeer op de werkvloer en diversiteit in mensen en werk goed te laten zien.


Behind the scenes foto tijdens het fotograferen bij ZNI.Wie is ZNI?

Zuid-Nederlands Installatiebedrijf heeft al 35 jaar ervaring in de installatietechniek en is ooit ontstaan als dorpssmid in de jaren ’60. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot het huidige ZNI. In de loop der jaren hebben zij zich gespecialiseerd in meerdere disciplines binnen de installatietechniek. Met zo'n 35 collega's is ZNI een volwaardige partner voor zowel de grote als kleine projecten op installatietechnisch gebied.Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden op het gebied van bedrijfsfotografie en wat Heisa hierin voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page