top of page
DSC09524.jpg

Het gezicht achter de camera

Wat leuk dat je even op de about me pagina komt kijken wie ik precies ben. Het is namelijk wel zo fijn dat als je een fotograaf boekt, je daar een fijn gevoel bij hebt. 

 

Ik ben dus Manon (Eline), iemand die gek is op connecties, warme & sfeervolle beelden en het ontdekken van nieuwe plekken. Een echte Rotterdammert die inmiddels van haar hobby haar beroep heeft mogen maken. Yep, het klinkt echt zó cliché, maar ik ben mega dankbaar dat ik mag doen wat ik het allerliefste doe: en dat is jullie mooiste herinneringen en momenten vastleggen. 

Een tijd lang combineerde ik fotografie met een fulltime kantoorbaan, tot ik het steeds drukker begon te krijgen. Daarom besloot ik vanaf 2020 om nog maar parttime te gaan werken voor een werkgever. Na deze keuze ging alles nóg veel sneller dan verwacht en ben ik inmiddels sinds 2022 volledig voor mezelf. Hoe vet is dat? Voor de volle 110% voor mijn fotografie-droom gaan! Soms moet ik mezelf nog steeds even knijpen ;-). 

 

Voor het grootste gedeelte houd ik mij bezig met bruidsfotografie en alles omtrent het gezin. Hieronder vallen bijvoorbeeld de newborn-, familie- en gezins-, zwangerschaps- en loveshoots. 

 

Heb je nog vragen? Zijn er dingen die je graag wilt weten? Aarzel dan vooral niet om me gewoon een berichtje te sturen of toe te voegen op Social Media.

Hopelijk tot snel!

Liefs, Manon

Follow me on Social Media

bottom of page