top of page

Heisa: bedrijfsfotografie voor Atelier 19

Bijgewerkt op: 15 apr. 2021

Je hebt er misschien al wel eens eerder een post over voorbij zien komen: mijn job bij Heisa. Yes dat klopt, naast mijn freelance werk ben ik ook parttime in loondienst. Bij Heisa ben ik voornamelijk bezig met marketing én (heel verrassend) fotografie. Vanuit Heisa fotografeer ik een hele andere tak van sport. Waar ik normaal gesproken voornamelijk bezig was met alles omtrent het gezin - ben ik bij Heisa juist bezig met alles omtrent bedrijfsfotografie.


"Vanuit Heisa fotografeer ik een hele andere tak van sport. Waar ik normaal gesproken voornamelijk bezig was met alles omtrent het gezin - ben ik bij Heisa juist bezig met alles omtrent bedrijfsfotografie"

Inmiddels werk ik er een half jaar en heb ik al meerdere toffe klussen op mogen pakken, waaronder dit toffe project. Heisa heeft voor Atelier 19 een nieuwe website ontwikkeld en daar hadden we ook foto's voor nodig. Eén keer raden wie die mocht schieten, yesssss moi!


Wie is Atelier 19?

Als je denkt aan Atelier 19 denk je aan vakmanschap. Ze zijn gespecialiseerd in interieurbouw en je kunt hier terecht voor ál jouw wensen. Heb je een speciaal ontwerp in gedachten? Of misschien iets gezien op Pinterest dat je graag in jouw woning wilt hebben? Het kan allemaal. Atelier 19 fixt het voor je!

Bekijk hier de nieuwe website van Atelier 19


Ben je enthousiast over de website en/of de foto's en wil je graag weten of Heisa ook iets voor jou kan betekenen? Klik dan ook eens door naar de Heisa-website.
100 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Aden Conrad
Aden Conrad
May 29, 2022

Thanks for postiing this

Like
bottom of page