Carlton Chique fashionshoot

In december vroeg Kamera Express collega Jordy Ɖvora mij of ik een review wilde schrijven over de Canon EOS RP full frame systeemcamera. Als trouwe Canon-gebruiker kon ik dit natuurlijk niet afwijzen šŸ˜œ.. Zo heb ik in samenwerking met stylist & MUAH Susan Claassens, model Joelle Grouwstra en het Carlton Oasis hotel in Spijkenisse een styled fashionshoot ingepland. Special thanks to Lenneke voor de locatie. Trots op het resultaat dat we met zijn allen hebben neergezet šŸ¤©! Jullie kunnen hier de volledige review lezen: https://lnkd.in/dWceUeq. Voor deze webpagina heb ik de tekst, vormgeving, fotoā€™s en pagina(html)-opmaak verzorgd.


13 keer bekeken0 reacties

Ā© 2020 by Manon Eline Visser. 

  • Gray Instagram Icon
  • Gray LinkedIn Icon
  • Gray Pinterest Icon
  • Grijs Facebook Icon