top of page

Fashionfoto's in het Vitaminfood Cafe

Ik wordt altijd superblij van mijn werk als fotograaf: mooie gezinnen, schattige baby's of bedrijfsshoots. Maar om mezelf scherp en gemotiveerd te houden, wil ik ook geregeld vrij werk schieten. Niet alleen goed voor je portfolio, maar het houdt je ook scherp en gemotiveerd. Zo ook deze shoot in samenwerking met een stylist, MUAH én model.


Via Instagram ontving ik een privé berichtje van Selma, Selma is stylist en had een leuk concept dat ze graag uit wilde werken. Ze had al een model, visagist en locatie geregeld. Ik kreeg de vraag of ik mee wilde doen, maar natuurlijk! Zo gezegd zo gedaan: 2 augustus stond ik om 13:00 uur klaar bij de Meent in Rotterdam.


Wat vinden jullie van het eindresultaat?


Model: Quishantely Leito, Miss Teenage Universe 2019 @shantyl._

Styling: Selma Yohanes @selma.yohanes

Makeup and hair: Kayleigh Krabbenborg @kayleighkrabbenborg

Designerkleding van Sepehr Maghsoudi Couture @sepehrcouture

Locatie: Vitaminfood Café @vitaminfoodcafe

Fotografie door Manon Eline Visser Fotografie @manonelinevisserphotography45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page