top of page

Review: een foto op forex voor Evelien & Tim

Yaay! Ik mocht weer een product reviewen! Dit keer mocht ik een product uitkiezen bij Drukwerknodig.nl.Wie is Drukwerknodig.nl?

Drukwerknodig.nl is een full service reclamebureau met een eigen drukkerij in Groningen. Ze bestaan inmiddels al meer dan 25 jaar en verzorgen drukwerk voor zowel bedrijven als particulieren. Je kunt hier dan ook terecht voor verschillende soorten drukwerk: van presentatie- en promotiematerialen zoals bijvoorbeeld roll-up banners en posters, tot fotoboeken en fotoprints. Jullie begrijpen natuurlijk wel dat ík vooral erg geïnteresseerd was in de laatste categorie ;-)..


Een fotoprint op Forex

Ik mocht zelf kiezen welk product ik graag zou willen testen voor een review. Dit konden visitekaartjes zijn maar bijvoorbeeld ook fotoproducten zoals foto's op canvas of forex. De keuze is reuze dus. Ik besloot te kiezen voor een foto op forex. Ik vind persoonlijk forex heel erg mooi. Naast dat het er superstrak uitziet, weegt het ook bijna helemaal niets terwijl het toch heel erg stevig is - wat ik zelf dus ook echt een groot pluspunt vind.


Maar wat is het materiaal forex eigenlijk? Forex is een stevige, witte kunststof die waterbestendig is en een strakke structuur heeft. Nog een voordeel is dat dit materiaal steviger dan foam, ook reflecteert het niet en is het UV- en waterbestendig. Ook behoudt een forex foto een hoge kleurechtheid en zijn zo helder, scherp en detailrijk.


Forex is een stevige, witte kunststof die waterbestendig is en een strakke structuur heeft.

Het eindresultaat!

Ik vind het superleuk om producten te testen, maar ik vind het nóg leuker om dit te kunnen combineren met het verrassen van mijn klanten, Vlak nadat ik de aanvraag kreeg had ik een aantal bruiloften op de planning staan en ik besloot mijn review hier dan ook mee te combineren. Ik bestelde de forex print met een foto van Evelien & Tim hun bruiloft, om deze vervolgens aan hen cadeau te doen bij het afleveren van hun foto's.


Ik heb een forex-fotoprint besteld met een formaat van 70x100cm en wauw wat mooi! De kleuren kwamen er prachtig in uit, en de details zijn echt super. Het was eigenlijk nog mooier dan ik had verwacht! Ik heb er bij het bestellen een ophangsysteem bij geselecteerd zodat hij ook meteen klaar was om op te hangen. Bedankt drukwerknodig.nl voor de prachtige print, Evelien & Tim hebben hem in hun slaapkamer opgehangen :-D!


Jullie kunnen hier nog enkele beelden van de print bekijken - inclusief blij bruidspaar hihi :-)
78 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page