top of page

Bruiloft Evelien & Tim

Lieve Evelien & Tim, waar zal ik eens beginnen! Allereerst nogmaals bedankt dat ik jullie prachtige dag mocht vastleggen! Net als voor alle andere reportages heb ik ook voor jullie grote dag een blogpost geschreven.


Ik en mijn camera mochten de volledige dag aanwezig zijn: van het aankleden tot de reportage, de ceremonie en het borrelen na afloop! Helaas zat er in verband met Corona nog even geen feestje in; deze wordt precies één jaartje verplaatst.


Getting ready!

Het aankleden vond gescheiden van elkaar plaats: Evelien bij moeders in het ouderlijk huis en Tim in hun eigen huis met zijn vader én hun trouwe viervoeter Zelda. Je voelt hem al aankomen, er was dus ook een First Look momentje, YAAY!! Omdat ik de hele ochtend aanwezig was bij Evelien heeft mijn partner Mike bij Tim ook een aantal foto's geschoten. Het ochtendmoment bestond uit haar, makeup en het aankleden.


Bekijk hier de galerij van het aankleden. Let op, het is een slider :-). Vergeet vooral niet door te scrollen naar de volgende foto's!


The first look

Daar gingen we dan.. spannend! Tim is inmiddels aan de zijkant van het huis gearriveerd in de witte Engelse Oldtimer welke zijn vader bestuurd. Hij staat gespannen te wachten tot hij de achtertuin in mag lopen waar Evelien, met de rug naar hem toe, staat te wachten. Ze weten van elkaar niet wat ze deze dag aan hebben en Tim heeft ook haar boeket uitgezocht. Een dubbele verrassing dus!


Bekijk hier de first look foto's:


Bruidsreportage

Voor de bruidsreportage bezochten we verschillende locaties. We begonnen in de bloementuin van Kasteel Geldrop, waarna we vervolgens ook het kasteel in mochten. Wauw!! Ik ben helemaal fan van deze plaatjes - al zeg ik het zelf. Na ook in het kasteel te hebben gefotografeerd reden we nog door naar de Heide tegenover de locatie van de ceremonie in Best. Het is augustus dus deze stond volop in bloei!


Bekijk hier de foto's van de bruidsreportage in Kasteel Geldrop en op de heide in Best:


De ceremonie en de toast

We mogen natuurlijk niet het belangrijkste van de dag vergeten: de ceremonie! Deze vond plaats in het Boshuys in Best en zou eigenlijk buiten plaatsvinden maar in verband met het regenachtige weer is deze naar binnen verplaatst. Op deze locatie werd niet alleen de ceremonie uitgevoerd, maar hebben we ook getoast en gebarbecued.


Bekijk hier de foto's van de ceremonie en toast:


De barbeque

Last but not least: de barbecue. Waarom deze niet vergeten mag worden zie je snel genoeg als je hieronder de laatste gallerij bekijkt:

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page