top of page

De beach wedding van Maxime & Bart

Bijgewerkt op: 28 dec. 2020

Op donderdag 20 augustus 2020 mocht ik voor het eerst sinds de Corona-uitbraak weer fotograferen op een bruiloft. En wat voor één, want het was de strandbruiloft van Maxime & Bart ✨


We begonnen de bruiloft op deze snikhete zomerdag (32 graden) bij het ouderlijk huis van Maxime in Maassluis. Hier werd bij de meiden het haar gedaan door vriendin Charlotte en hielp haar moeder haar met het aantrekken van haar droomjurk. Niet veel later kwam Bart haar daar ophalen: het welbekende 'First look-momentje'.


Nadat Bart Maxime had opgehaald gingen we alvast door naar de locatie waar vervolgens ook de ceremonie zou worden gehouden, namelijk strandtent Dechi Beach bij Hoek van Holland strand. Het strand is natuurlijk prachtig voor een bruidsreportage dus deze hebben we dan ook daar gedaan, zo zouden we ons ook niet hoeven te haasten van locatie naar locatie.


Leuke sidenote: het strand lag deze dag bomvol met strandgasten. Gelukkig maar wij vonden wat rustige plekjes voor de foto's.


Na de koppelfoto's begon de ceremonie: een prachtige lichte setting met een hele relaxte vibe. Leuk detail: de zeesterren die aan de stoelen bevestigd zijn, love it! Na de ceremonie werd er geproost en gebarbequed. Al met al dus een supermooie dag!


Bedankt lieve Maxime en Bart dat ik jullie fantastische beach wedding mocht vastleggen. Het was echt een prachtige dag en wat straalden jullie, jullie zagen er fantastisch uit 😍. Nogmaals gefeliciteerd met jullie huwelijk 🥳!


Jullie kunnen hier de bruidsreportage bekijken. Klik op de foto's om deze groter te bekijken :-)


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page