top of page

Onze eigen Heisa portretten

Onze eigen (nieuwe) website en huisstijl zou natuurlijk niet compleet zijn zonder nieuwe… bedrijfsportretten! Daarom mocht ik aan de slag met het bedenken van een concept dat perfect past bij Heisa. Met onze nieuwe huisstijl willen we iedereen laten zien hoe we als bedrijf en team zijn: jong, ambitieus en echte strevers! Het is dus belangrijk dat de foto's daar naadloos op aansluiten. We zijn net even anders dan de doorsnee marketeers en webdesigners.


Aan de slag met het concept

We moesten iets bedenken dat makkelijk te recreëren zou zijn. Want stel er begint een nieuwe collega, dan moeten we natuurlijk deze setting wel weer na kunnen nabouwen. Iedere keer een compleet nieuwe reeks schieten is natuurlijk niet helemaal de bedoeling ;-)..


Om deze reden ging onze voorkeur uit naar foto’s in de studio. Als je denkt aan studioportretten, denk je misschien al snel aan saaie, zakelijke foto’s voor een witte en steriele achtergrond. Maar bij Heisa zijn wij net even anders, dus willen wij onze portretten ook net even anders.

Herkenbaarheid: Heisa blauw en Heisa geel

Het idee was dus om het nèt even anders aan te pakken dan de rest. En daarom besloten wij niet met één, maar met twee achtergronden aan de slag te gaan. Door een gat te maken in de voorste achtergrondrol konden wij daarom meerdere kleuren combineren.


Voor de herkenbaarheid hebben we gekozen om gebruik te maken van onze huisstijl kleuren: geel en donkerblauw. Om wel wat rust in de foto te creëren hebben we onze outfits gematcht aan de donkerblauwe achtergrond.


Ook het vastleggen van een persoon zegt veel over de sfeer bij een bedrijf. Kijk je op een website en zie je alleen maar serieuze gezichten? Dan krijg je daar een heel ander gevoel bij dan bij vriendelijke en lachende gezichten. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het type bedrijf en wat je wilt uitstralen. Omdat we bij Heisa toegankelijk en enthousiast zijn hebben wij gekozen voor spontane en vrolijke portretten.Ben je enthousiast over de foto's en wil je graag weten of Heisa ook iets voor jou kan betekenen? Klik dan ook eens door naar de Heisa-website.15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page