top of page

Verlovingsshoot Patty & Demian

Voor deze reportage was ook ik een beetje zenuwachtig.. Ik kreeg namelijk een berichtje van Demian, of ik zijn huwelijksaanzoek wilde fotograferen. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen.


Patty had al een aantal keer aangegeven dat ze alleen maar selfies hadden samen. Eigenlijk wilde ze eens goede foto's maken. Demian zag dit als een uitgelezen kans om te doen alsof hij als verrassing bij mij een loveshoot had geregeld. Dit had hij ook, maar er zat stiekem ook een verlovingsring in zijn rugtas.


Aangekomen op de Maasvlakte begonnen we in de duinen, waarna we vervolgens na een kledingwissel naar het water liepen. Hier gaven Demian & ik elkaar het seintje en toen ging hij op zijn knie. Uiteraard zei ze JA!


Bedankt voor jullie vertrouwen, deze mooie shoot en van harte gefeliciteerd lieverds met jullie verloving 😍🥂!Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page