top of page

Stedentrip Faro, Algarve Portugal

Bijgewerkt op: 9 sep. 2020

Het weekend van 14 februari glipte ik er even tussenuit voor een stedentrip naar Faro, Portugal. Uiteraard kon ik het niet laten mijn camera mee te nemen, ondanks dat iedereen zei ‘Geniet nou lekker van je vakantie, even niet werken. Laat die camera nou eens thuis.’ Toch heb ik geen seconde getwijfeld om mijn camera mee te nemen. Want als fotografie je passie is, voelt het niet als werk 🥰. Dan wordt je juist blij als je precies dat perfecte plaatje schiet en ‘meeneemt’ naar huis. Bijgaand wat favoriete foto’s van afgelopen weekend


Oh, mocht je één van deze werken aan je muur willen hangen? Dat kan! Mijn werk is namelijk ook te vinden op Werkaandemuur: https://www.werkaandemuur.nl/nl/album/Algarve-Portugal/35780/42158/0.


.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page