top of page

Pregnancy & gender reveal Anita & Tarik

Bijgewerkt op: 1 nov. 2020

Oh ik hou ervan als iemand helemaal all out gaat met de styling en locatie! Zoals bij deze shoot met Anita & Tarik dus... ;-)


Via Instagram ontving ik een berichtje van Anita. Ze had mijn account gevonden via het Vitaminfood café welke ik had getagd onder een foto. Ze vroeg aan mij of ik haar Pregnancy Reveal wilde vastleggen, jazeker!!


Deze shoot vond plaats in het Dakpark restaurant in Rotterdam met haar beste vriendinnen. Alles zag er supermooi uit, zij zelf, de styling, en van de ballonnenboog tot de taart - wauw! Haar vriendinnen wisten nog niet wat het geslacht van de baby zou zijn en dit zat verstopt in een cupcake.


Benieuwd? Bekijk de foto's hier!63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page