top of page

Manon Eline Visser fotografie bestaat 5 jaar!!

Wauw, vandaag bestaat mijn eigen bedrijf alweer vijf hele jaren! De tijd vliegt voorbij.


Vijf jaar geleden stond ik op de stoep bij de Kamer van Koophandel om mezelf vervolgens officieel zelfstandige te mogen noemen. Een week eerder nam ik mijn diploma bij de FotoVakschool in ontvangst en eigenlijk wist ik nog helemaal niet zo goed wat ik er precies mee wilde gaan doen.


Ik had toen nooit durven dromen over waar ik nu sta en ben zo dankbaar voor alle mooie mensen die ik heb mogen vastleggen, alles dat ik heb geleerd en iedereen die me onvoorwaardelijk heeft gesteund in mijn werk.


Op naar de volgende vijf jaar!Maar dat is nog niet alles, want wie jarig is trakteert!

Daarom heb ik speciaal voor jullie een winactie opgezet. Ik verloot niet één, maar twee volledige fotoshoots!


Je kunt kiezen uit een portretshoot, koppelshoot, zwangerschapsshoot, familieshoot, newbornshoot of misschien wel een shoot van je huisdier. You name it! 📸 Deze actie is uitgezonderd bruidsfotografie.


Wat moet je doen?

✨ Volg mijn beide accounts op Instagram @manonelinevisser en @manonelinevisserphotography

✨ Laat daar weten in de comments weten waarom je welke shoot wilt winnen

✨ Tag 2 personen die deze actie ook moeten zien

✨ Deel voor extra winkansen deze post in je story! Vergeet mijn accounts dan niet te taggen, anders kan ik het niet zien 😌🙌🏼


Ik maak de winnaars bekend op 10 januari. Succes! 😍🔥

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page