top of page

Bruiloft Pip & Marvin @ De Theaterbakkerheij

Bijgewerkt op: 31 jul. 2023

Ik heb haar ooit ontmoet toen we samen aan het werk waren als leverancier op een bruiloft: Pip was er aan het zingen en ik aan het fotograferen. Je begrijpt hoe leuk ik het dan ook vond te zij en Marvin mij vroegen of ik hun bruiloft wilde komen fotograferen! Beiden zijn artiest en vierden hun bruiloft dan ook heel passend in De Theaterbakkerheij, waar zij zelf ook geregeld optreden. Voor mij de allereerste keer een bruiloft fotograferen in een theater, maar hoe vet! Ze hadden ook mega hard gewerkt aan een supermooi thema: Starry Night, zie jij het terug in de beelden ;-)?


Bekijk hier een beknopte versie van hun trouwdag:13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page