Portretten van je (huis)dier

Dieren zijn als kinderen, logisch toch dat je hier ook mooie foto's van wilt hebben? Het is erg fijn om hier tastbare herinneringen van te hebben.

Wil je bij mij een dierenshoot afnemen? Dan gaan we samen eerst kijken naar een geschikte locatie. Voor katten is dit vaak bij jullie thuis, voor honden vaak buiten. Misschien in zijn of haar favoriete park of het strand waar jullie vaak komen. Dieren hebben vaak een eigen willetje en daarom neem ik voor jullie alle tijd, zo weten we zeker dat je maar huis gaat met prachtige foto's.

Gemiddeld ben ik zo'n 1,5 tot 2 uur aanwezig. Na afloop maak ik een ruime selectie van de beelden en deze bewerk ik nauwkeurig. Na het bewerken plaats ik ze in een persoonlijke online gallerij waar jij je selectie aan mij kunt doorgeven. De prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen een straal van 25km. Daarbuiten is het €0,29 per km.

Fotoreportage dier
€175,-

  • 1,5 tot 2 uur fotograferen op locatie

  • Het zorgvuldig selecteren en nabewerken van jullie foto's

  • 35 beelden in hoge resolutie aangeleverd via WeTransfer

  • Geen reiskosten binnen een straal van 25km

Deze huisdieren gingen jullie voor:

IMG_6564.jpg
Portretten van Jack Russel Arie

Evelien wilde graag professionele plaatjes van haar Jack Russel Arie.  En zeg eerlijk, die kans kon ik natuurlijk niet laten liggen.

IMG_5423.jpg
Britse Korthaar kitten Doerak

Kersverse kattenouders Monique & Lars kregen wel een heel leuk cadeau: een kittenshoot! Bekijk hier de foto's van Doerak.