De winterbruiloft van Jasmina & Dave

Op vrijdag 20 december 2019 was het zo ver: de trouwdag van Jasmina & Dave! We begonnen de dag bij Jasmina en Dave thuis waar we vol spanning aan het wachten waren op Dave die Jasmina bij hun thuis op kwam halen. Zij hadden elkaar nog niet gezien; dit is altijd één van mijn favoriete momenten.


Na 'the first look' gingen we door naar de eerste trouwreportage locatie, het Sparta stadion: Dave is namelijk trouw Sparta-fan. Tijdens het maken van de foto's op de tribune konden we nog even stiekem meegenieten met een besloten training. Vervolgens zijn we naar binnen gegaan voor nog enkele foto's in het trappenhuis en, het hoort er natuurlijk wel een beetje bij in december, de kerstboom! De staf kwam ons nog verrassen met een Sparta sjaal.


Na de reportage zijn we in een gekke bui nog even door dé MacDrive gereden, wat hilarische plaatjes opleverde, om vervolgens door te gaan naar de ceremonie. Wat tevens mijn laatste uurtje van de dag was.


Jullie kunnen hier een gedeelte van de trouwreportage van Jasmina & Dave terugkijken. Bedankt lieve Jasmina & Dave voor de mooie en ook vooral leuke dag!
155 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven