top of page

Verlovings- ehh loveshoot van Cem & Mandy

Bijgewerkt op: 26 jan. 2020

Zondag 9 september: ik was diezelfde nacht teruggekomen van vakantie en ik mocht deze zondag al meteen aan de slag! En nee, niet met één, maar twee shoots! Ik mocht fotograferen op een babyshower en vervolgens ging ik door voor een 'loveshoot. En niet zomaar een loveshoot, een hele bijzondere!


Na het fotograferen op de babyshower van Ramone, werd ik opgehaald door Cem die een loveshoot geregeld had voor zijn Mandy. Een hele bijzondere loveshoot op haar verjaardag waarin hij haar ten huwelijk zou vragen! Tijdens mijn vakantie hadden Cem en ik stiekem de voorbereidingen getroffen en stiekem was ik ook wel een beetje zenuwachtig. Na een halfuurtje foto's maken gaven we elkaar de stille clue en ging hij op zijn knieën. Na het verlossende woord, wat uiteraard een dikke ja was, heb ook ik een traantje weg moeten pinken. Het geluk straalde van jullie af en dat is ook zeker terug te zien.


Ik ben erg dankbaar dat ik dit voor Mandy en Cem mocht vereeuwigen en wilde dan ook graag met jullie de resultaten delen. Ik ben erg benieuwd naar wat jullie er van vinden!


230 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bình luận


bottom of page