top of page

Tegeltjes bedrukken bij Studentendrukwerk.nl

Yes! Ik mocht deze zomer weer een product reviewen! Ik werd benaderd door Studentendrukwerk.nl en ik besloot ervoor te kiezen een product uit te kiezen als cadeautje voor één van mijn bruidsparen.Wie is Studentendrukwerk.nl?

Al het drukwerk dat word geproduceerd door Studentendrukwerk.nl maken zij in hun eigen digitale drukkerij met een state of art machinepark. Omdat ze alles in eigen huis produceren, kunnen ze snel leveren en hun kwaliteit waarborgen.


"Of je nou een scriptie wilt laten printen, bierviltjes wilt laten bedrukken of ander drukwerk nodig hebt. Bij Studentendrukwerk print en bindt iedereen voor een scherp studententarief! Wij zijn onderdeel van Chris Russell en hebben al meer dan 25 jaar ervaring in drukwerk."

Tegeltje bedrukken

Ik mocht zelf kiezen welk product ik graag zou willen testen voor een review. Dit konden visitekaartjes zijn, maar ook fotoproducten. De keuze is reuze dus ik besloot te kiezen voor iets anders dan gebruikelijk. Namelijk; keramieken tegeltjes met daarop een eigen foto! Ik was erg benieuwd naar hoe dit eruit zou komen en het is een super origineel cadeau om aan het bruidspaar te geven.


Maar wat is het materiaal keramiek eigenlijk? Keramiek is een verzamelnaam voor alle voorwerpen die van gebakken klei zijn gemaakt. Voordat de klei de oven in gaat en gebakken wordt tot steenachtig materiaal - keramiek dus - wordt het bewerkt en gevormd.

Het voordeel van echt keramiek is dat het duurzaam en hard materiaal is.


Het eindresultaat!

Ik vind het superleuk om producten te testen, maar ik vind het nóg leuker om dit te kunnen combineren met het verrassen van mijn klanten, Vlak nadat ik de aanvraag kreeg had ik een aantal bruiloften op de planning staan en ik besloot mijn review hier dan ook mee te combineren. Ik bestelde de tegeltjes met een foto van Maxime & Bart hun bruiloft, om deze vervolgens aan hen cadeau te doen bij het afleveren van hun foto's.


Ik heb drie verschillende tegeltjes besteld van 15x15cm mét ophangsysteem zodat ze deze als drieluik ergens kunnen ophangen. Jullie kunnen hier nog enkele beelden van de tegeltjes bekijken:

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page