Samengevoegd portret Danny & Mark

Eind november ontving ik wel een heel bijzondere vraag!


Yana stuurde mij een berichtje met de vraag of ik een samengesteld portret zou kunnen maken van haar man Danny en zijn eeneiige tweelingbroer Mark. Dit zouden zij dan geprint en ingelijst cadeau doen aan hun ouders. Superleuk toch? Jullie begrijpen natuurlijk wel dat ik meteen enthousiast was.


Voor een samengesteld portret is het belangrijk dat de kleding en achtergrond van beide personen/foto's hetzelfde is voor een optimaal resultaat. Danny & Mark droegen een zwarte coltrui op een zwarte achtergrond. Mooi hier aan is dat dan de aandacht volledig naar het gezicht gaat, waar het natuurlijk ook om draait ;-)..


Ik ontving na kerst van Yana nog een superleuke video waarin hun ouders het portret uitpakken. Zo leuk om te zien dat zij het zo mooi vinden! Nieuwsgierig? Bekijk de portretten hieronder:
Recente blogposts

Alles weergeven