Rijschool Koers

Bijgewerkt: 12 feb 2020

Een maand geleden is hij geslaagd voor zijn opleiding tot rij-instructeur en heeft er meteen goed vaart achter gezet! Gefeliciteerd Cem met het openen van je eigen rijschool Koers.


Cem en ik hebben niet zo lang geleden nog met elkaar geshoot voor zijn verloving en hij vroeg mij nu dan ook weer om hem te helpen met het maken van wat foto's voor zijn eigen rijschool. Zo kan hij zijn website en social media kanalen voorzien van een persoonlijke touch. Als klant is het natuurlijk superfijn dat je van tevoren al een goed beeld hebt van de rijschool.


Zo gezegd, zo gedaan en hebben we op een prachtige zaterdagmiddag mét twee modellen een aantal toffe plaatjes geschoten. Nu zijn we natuurlijk ook erg benieuwd naar wat jullie er van vinden. Jullie bekijken ze hieronder!


Ben jij ook van plan om te gaan starten met rijlessen? Of heb je je papiertje al en heb je een opfriscursusje nodig? Dan zou ik je deze rijschool zeker aanbevelen. Cem zorgt voor een super relaxte sfeer, legt alles duidelijk uit en geeft je de tijd. Ik ben er zelf ook geweest voor mijn snelwegangst (yep, really ;)).


Voor meer informatie en prijzen kunnen jullie kijken op zijn website of social media kanalen: www.rijschoolkoers.nl.
87 keer bekeken0 reacties

© 2020 by Manon Eline Visser. 

  • Gray Instagram Icon
  • Gray LinkedIn Icon
  • Gray Pinterest Icon
  • Grijs Facebook Icon