Heisa: portretten voor Millennial Psycholoog Iris

Bijgewerkt: jan 19

Iris is zelfstandig psycholoog en helpt millennials minder stress te ervaren door prestatiedruk te verminderen en perfectionisme aan te pakken. Ze werkt dan ook onder de bijpassende naam: De Millennial Psycholoog. Ze heeft tot 2019 bij een zorginstelling gewerkt, maar na zelf een burn-out te hebben gehad besloot ze het roer om te gooien en voor zichzelf te beginnen.


Inmiddels geeft ze workshops, lezingen en helpt ze anderen als psycholoog en ervaringsdeskundige. Misschien herken je haar wel van o.a. het krantenartikel in het NRC Handelsblad óf omdat ze is uitgeroepen tot LinkedIn Top Voice 2020. Deze titel deelde zij samen met een aantal andere grote namen waaronder die van Diederik Gommers, Hugo de Jonge en Ahmed Marcouch.


Ze schrijft dus regelmatig stukjes op LinkedIn die ingaan op thema's die veel bij millennials spelen. En ik mocht haar vanuit Heisa helpen met foto's die zij daarbij kan plaatsen! Zo gingen wij onlangs ook een rondje wandelen langs de Kop van Zuid in Rotterdam voor wat nieuwe lifestyle portretten. Hoe vinden jullie ze geworden?#millennialpsycholoog #bedrijfsportret #lifestyleportret #fotografie #fotograafrotterdam


Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 by Manon Eline Visser. 

  • Gray Instagram Icon
  • Gray LinkedIn Icon
  • Gray Pinterest Icon
  • Grijs Facebook Icon