Heisa: bedrijfsfotografie voor Studio Delta

In samenwerking met FairSterk hebben we vanuit Heisa bedrijfsfoto's mogen maken voor Studio Delta. Studio Delta is gespecialiseerd in het scheepsbouwkundig ontwerp van jachten en werken de ontwerpen van hun klanten technisch verder uit.


Voor deze klus zijn we langs geweest op hun hoofdkantoor, gelegen aan deze prachtige locatie: de haven van Den Haag. De bedrijfsfoto's worden gebruikt voor op hun website én hun vacature-website voor het aantrekken van personeel. Hierom is het erg belangrijk om de sfeer op de werkvloer goed te laten zien.


Behind the scenes foto tijdens het fotograferen op het hoofdkantoor van Studio Delta.

Wie is Studio Delta?

Studio Delta is al meer dan 20 gespecialiseerd in het scheepsbouwkundig ontwerp van jachten. Zowel nationaal als internationaal.


Hun technische werk bestaat onder andere uit invulling geven aan het romp-ontwerp, de voorstuwing en stabiliteit van een jacht. Het pakket van tekeningen en berekeningen sluit naadloos aan op het werk van een designer en voorziet een jachtwerf van alle info voor de bouw.Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden op het gebied van bedrijfsfotografie en wat Heisa hierin voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!


1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven