top of page

Happy new job!

Vorig jaar augustus hakte ik voor mezelf een knoop door en maakte ik de keuze om vanaf 2020 één dag minder te gaan werken. Zo zou ik meer tijd hebben voor mijn eigen bedrijf en mezelf. Na een maandje 32-uur werken kwam ik erachter dat vier volle dagen werken eigenlijk nog steeds te veel was. Wow, what's happening? Het gaat zo ongelofelijk snel ineens, wat ga ik nu doen? En toen was daar het antwoord: een nieuwe baan, voor 3 dagen in de week.


Na 4,5 jaar met heel veel plezier bij Kamera Express te hebben gewerkt, ga ik binnenkort een nieuwe uitdaging aan. Ik ga het team van Heisa versterken en voor ze aan de slag op het gebied van fotografie en content/marketing! 🥳 Ik heb Kamera Express zien groeien van 7 winkels met een klein kantoortje, tot een bedrijf met webshops/winkels in meerdere landen en inmiddels bijna 500 collega’s. Ik ben trots dat ik mag zeggen dat ik deel uit heb mogen maken van dit bedrijf en het team.


Ik wil Kamera Express bedanken voor alle mooie kansen die ik heb gekregen en alles dat ik heb mogen leren op het gebied van marketing, content, vormgeving en natuurlijk fotografie. Ik ga jullie, ondanks dat ik echt superveel zin heb in mijn nieuwe uitdaging, echt ontzettend missen.


Op naar weer een nieuwe hoofdstuk vol nieuwe kansen, veel enthousiasme en meer tijd voor mijn eigen bedrijf. #dankbaar30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page