top of page

Getest: Sony onderwaterbehuizing!

Vorige week was ik een lang weekend in Santorini. Uiteraard om vakantie te vieren, maar ook om vrij werk te schieten én wat fotoproducten te testen. Eén van deze producten was de Sony MPK-URX100A - een hele mond vol hè? Het lijkt ingewikkeld maar het is eigenlijk gewoon een onderwaterbehuizing voor de Sony RX100-serie compactcamera's.


Sony heeft me gevraagd deze te testen voor het toen nieuwe Onderwater-thema bij Kamera Express waar we toen aan werkten. Na mijn vakantie heb ik mijn bevindingen doorgegeven aan mijn collega die er een uitgebreid interview van heeft geschreven. De credits hiervoor gaan naar Mirthe Smeets. Vervolgens heb ik zelf de pagina opgemaakt en vormgegeven. Benieuwd naar mijn bevingen én de onderwaterfoto's die ik met deze behuizing heb geschoten? Bekijk dan hier de review op de Kamera Express website.

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page