top of page

Geregistreerd partnerschap Yentine & Thijs

Het was een zonnige dag in Zierikzee: vrijdag 17 januari. Een belangrijke dag voor Yentine en Thijs! Zij gaan deze dag namelijk voor een geregistreerd partnerschap.


Aan het begin van de middag kwam ik aan bij het ouderlijk huis van Thijs, waar een select groepje daggasten zou verzamelen. Er werd nog een laatste hand gelegd aan de corsages en kat Sam kwam nog even wat laatste aandacht pikken. Toen iedereen aanwezig was werden er prachtige, feestelijke cupcakes op tafel getoverd.


Iedereen klaar om te gaan? Vervolgens vertrokken wij naar het stadhuis van Zierikzee wat zich op 5 minuten loopafstand bevindt. Spannend! We kwamen aan in een prachtige hoge zaal. Toen we na de ceremonie naar buiten kwamen werden Yentine en Thijs ontvangen met honderden bellen - bellenblaas!


Na de ceremonie was er een uurtje tijd voor de bruidsreportage en familiefoto's welke we in het centrum van het fotogenieke Zierikzee hebben gedaan - onderweg naar de volgende locatie: café de Gekroonde Suikerbiet. Dit café heeft een bijzondere betekenis voor Yentine & Thijs en is hun vaste stamkroeg.


Omdat Yentine & Thijs echte whiskey-liefhebbers zijn hebben we hiervan nog wat foto's aan de bar gemaakt en zijn vervolgens met de daggasten gaan proosten én een hapje gaan eten. Hier stopte mijn dag, waar de dag van dit mooie stel nog even doorging.


Bedankt lieve Yentine & Thijs!
102 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page