top of page

Doei snelweg-angst, hallo Heisa-mobiel!

Supertrots! Ik rijd weer over de snelweg en dat niet zomaar, maar vanaf heden in deze té leuke Heisa auto! 😍


Mensen die mij kennen weten dat ik extreem lang met het openbaar vervoer heb gereisd. Dit niet zonder reden, want na een auto-ongeluk 10 jaar geleden had ik heftige snelweg angst. Deze angst maakte mij erg afhankelijk, wat lastig was met onder andere mijn (freelance) werk.


Toen ik tekende voor mijn nieuwe job bij Heisa heb ik mezelf voorgenomen: ‘nú ga ik er echt iets aan doen’. Door kleine stapjes te nemen en mezelf de tijd te gunnen is het me gelukt. Ik rijd weer over de snelweg! En hoe tof is het dat dat kan met deze vrolijke Peugeot.


Ik heb mijn vrijheid terug en rijd nu zonder angst naar klanten toe, ik vind het zelfs superleuk. Bedankt Heisa 💗13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page