Bruiloft Salome & Léon

Bijgewerkt op: 27 jan. 2020

Lieve Salome & Léon,

Waar zal ik eens beginnen! Het is natuurlijk altijd al heel erg bijzonder om op iemand zijn bruiloft te mogen fotograferen, maar deze was nóg een stukje mooier omdat het de bruiloft was van één van mijn beste vriendinnen. Ooit leerden we elkaar kennen als collega's op de broodafdeling van de Albert Heijn en kijk ons nu eens: sta ik gewoon op jullie bruiloft te fotograferen, wat een eer!


De dag begon met een zonnetje bij het stadhuis van Albrandswaard, waar we voor de ingang verzamelden: een persoonlijke en besloten groep. Na de ceremonie was het tijd voor wat groepsfoto's en een overheerlijk stukje bruidstaart! Blijft toch altijd zonde om op te eten ;)!


Om 12:00 uur werden we verwacht bij Cornelis in Rotterdam voor een uitgebreide lunch, ook deze was voortreffelijk! Hierna konden we er weer even tegenaan, we gingen daarna namelijk op pad voor de trouwreportage. Hiervoor hebben wij toegang gekregen tot het HAKA gebouw: een oud fabrieksgebouw bij het dakpark Rotterdam aan de Vierhavensstraat. Helemaal te gek! Een industriële shootlocatie, helemaal voor ons alleen! En dan ook dat prachtige zonnetje dat door de grote, hoge ramen naar binnen scheen: wauw!


Lieve Salome en Léon, bedankt dat jullie mij er bij wilden hebben op jullie grote dag en wat heb ik genoten! Ik hoop dat ik jullie met de foto's van deze dag op ieder moment met een glimlach terug kan laten kijken.


Heel veel liefs,

Manon

111 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven