Beautyshots in samenwerking met Susan Claassens

Bijgewerkt op: 4 okt. 2020

Wanneer een goede vriendin van je stylist is, is het natuurlijk superfijn om samen te werken. Nu zij ook nog een opleiding visagie volgt, vroeg ze mij om model te zitten voor een schoolopdracht. Zondag vroeg stond ik bij haar voor de deur om opgemaakt en gestyled te worden, om vervolgens foto's te schieten op school.


Wegens omstandigheden werd dit last minute gecanceld en besloten wij het in mijn studio aan huis gewoon zelf te fotograferen. Nadat Susan de visagie en mijn haar had gedaan, reden we naar mijn studio, kleedde ik me om en zette ik de opstelling klaar. Susan schoot de foto's en ik heb deze vervolgens weer geretoucheerd. Wat een teamwork he? Teamwork makes the dream work!


Meer werk van Susan bekijken? Bekijk hier haar portfolio.


Bekijk hier het eindresultaat:22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven